Начало > Автошкола ЕВРОКАР КЕНС София

Автошкола ЕВРОКАР КЕНС София

Кои сме ние?

Автошкола ЕВРОКАР КЕНС е създадена през 2006 -та година и развива успешна дейност по обучението на уравновесени и способни шофьори. С опит от 13 години в шофьорските курсове можем смело да заявим, че обучаването на шофьори и създаването на кадърни водачи зад волана е това което умеем да правим добре.

Можем да се похвалим с над 1500 успешно преминали курсиста и постоянно поддържащ се автопарк от съвременни автомобили с ръчни и автоматични скоростни кутии.

Учебен център ЕВРОКАР КЕНС се намира в град София ж.к. Младост 2 на улица Свети Кипрян бл. 243, а шофирането и полагането на шофьорски изпит се извършва в района на Младост, Дървеница, Студентски град, Дружба, Горубляне, Дианабад, жк.Изток и кв.Слатина.

Мисия

Нашата мисия е да помогнем на нашите клиенти да развият трайни навици за шофиране на пътя, толерантност и култура в натоварено и динамично движение, увереност в собствените умения и отговорност към собствената безопасност и тази на другите. Шофьорската книжка не е самоцел, а краен резултат от придобитите знания и умения.

Ние ще извървим този път заедно с вас и се надяваме така да можем да помогнем войната по пътищата да спре.